Telefonilösningar

För lokaler, butiker, hotell, industri och allt däremellan

Lösningar för att effektivisera din verksamhet

Vi erbjuder en rad integrerade telefoni- & kommunikations-lösningar som på hjälper att effektivisera er verksamhet.

Oavsett om din målsättning är att höja servicenivån och tillgängligheten mot era kunder, eller om ni vill ha verktyg för att öka försäljningen eller helt enkelt vill sänka kostnaderna, så kan vi hjälpa dig!

Våra lösningar används av både små och stora företag. Flexibilitet gör att vi kan växa med er allteftersom era behov förändras.

Vi finns på kundservicegrupper, försäljningsteam, lager, butiker, konsulter, hotell, restauranger, hantverkare, vårdcentraler, bilföretag och allt däremellan.

Telefonväxel

Har du en butik, industri eller hotell och har behov av mycket fasta telefoner eller bärbara trådlösa telefoner så har vi mycket kvalitativa samt prisvärda telefoner och headsets.

Ärendekö – missa inga samtal

Ärendekö är en unik lösning som säkrar att ni inte missar några inkommande samtal. Med lösningen skapar ni både nöjdare kunder och färre missade affärer. Funktionen går att applicera på dem flesta verksamheter t.ex. sälj eller supportfunktioner. Men den gemensamma nämnaren är verksamheter som inte vill ge avkall på sin servicenivå.

Mobilitet och mobilväxel

Många kunder väljer idag att bli helt mobila. Vi har mobilapp och PC/Mac appar som gör att ni helt kan lämna alla gamla telefoner bakom er och få full kontroll på er kommunikation med mobilen. Självklart går det att kombinera med bordstelefoner där behov finns. Ni har flexibilitet att välja efter er organisations behov

Telefonianslutning

SIP trunk ger er telefoni till mycket låga priser.

Ni kan fortsätta att använda er gamla telefonväxel men skickar samtalen över befintlig internetanslutning.
Läs mer

Contact Center och kundservice

Det finns mycket värde att skapa genom att använda vår lösning för kundservice och contact center. Ni kan hantera samtal tvärs grupper och olika kanaler. Dagens kunder har höga krav på snabb service och vi har lösningarna för att hjälpa er.

Det är enklare en det låter och tack vare att hjälpt så många kunder så vet vi hur ni snabbt skapar värde för er organisation.

Läs mer

Klienten för PC/Mac med Teamsintegration

Här kontrollerar ni allt. Ni styr era samtal med ett klick, ser samtal som står i kö, full överblick över tillgänglighet på era medarbetare,vem pratar i telefon? När är deras möte slut? Styr hela växeln om ni önskar. Vill ni veta något smart? Allt finns dessutom tillgängligt direkt inne i din Teamsklient!

Läs mer

Samtalsinspelning

Vad blev egentligen sagt?

Många verksamheter har behov att säkra vad som har blivit sagt och överenskommet. Med vår lösning får ni full kontroll på era inspelningar och kan hantera lagring och sökning

Missar ni ordersamtal? – Statistiken ger svaren

För att veta hur man ska bli bättre, är bra statistik en förutsättning. Ni kan få ut antal missade samtal för att snabbt identifiera när ni har utmaningar, hur ni skall bemanna olika avdelningar eller vilken nivå individer och grupper ligger på.

Läs mer

SMS Gateway

SMS är en otroligt stark kanal för att snabbt nå ut med information till era kunder. Det kan vara för att påminna om besök eller informera om driftinformation. Vi har en helt webbaserad applikation för att ni på ett enkelt sätt ska kunna skicka sms till era kunder

Integrationer

Med VoiceGo kan ni använda många av Microsofts tjänster full integrerat. Utöver vår unika Microsoft Teams integration kan ni jobba med Single Sign On (SSO), Azure AD koppling för att skapa nya användare i lösningen direkt, Azure Exchange kalenderkoppling för att hänvisa dig automatiskt beroende på bokning i din kalender samt ringa direkt från dina kontakter i Outlook.

Vill du veta mer eller testa gratis?

Kontakta oss på

eller via kontaktformuläret så hjälper vi dig kostnadsfritt att komma igång!

call to action imac mockups